Robot stofzuiger

Home>> Robot stofzuiger>> WIFI APP Gecontroleerde en Gyro Navigatie Robot Stofzuiger X5S
  • WIFI APP Gecontroleerde en Gyro Navigatie Robot Stofzuiger X5S

WIFI APP Gecontroleerde en Gyro Navigatie Robot Stofzuiger X5S X5S

 

 

Kenmerken:

X5S is een hogere eindrobotzuiger, met twee gescheiden stofbakken, een met stofzuiger, de andere met ingebouwde watertank, grootste ingebouwde watertank van 300ml capaciteit.
Het heeft ook een hogere eind lokalisatie systeem gerealiseerd door gyroscope, groepen van top-end infrarood sensoren en acceleratie transducers.
 
APP controle

Om te beginnen, stop, herinner je robotreiniger op elk moment, overal ter wereld, zolang er internet is.
 
Meerdere reinigingsmodi

Zoals de meeste van Lilin's vorige robotreinigers kan het verschillende soorten vloeren reinigen in zigzagmodi, auto, randreiniging, spotreiniging.
Maar X5S presteert beter bij het reinigen van zigzag na gebruik van de INFRA-GYRO geïntegreerde lokalisatie technologie.

Watertank
 
Grote ingebouwde watertank op stofbak, met een capaciteit van 300 ml, beëindigt 150-200 m² nat mopping zonder water te hervullen.

Stofbak

Verplaatsbare vuilnisbak voor droogschoonmaak.

Groot LED scherm

Met LED-scherm om tijd, werkstatus, foutcodes, batterijstatus en het werkschema weer te geven.

Dagelijks planningssysteem

U kunt schoonmaakschema's van maandag tot zondag instellen door de afstandsbediening te configureren. Het loopt als u wenst en laadt als de stroom laag is.

Automatisch opladen

Het kan het snelstopstation snel vinden en opladen alleen volledig in drie uur.

Grote watertank en grote mop

Het heeft de grootste watertank van 330 ml, dat is genoeg voor 2 uur nat nat. De super micro-stoffen doek is goed in het schoonmaken van zwaar vuil en gemakkelijk te wassen.

Anti-kliff sensoren om uw robot goed te beschermen

Met een reeks van nauwkeurige infrarood sensoren wordt het niet meer dan 5 cm verwijderd, terwijl de meeste robotreinigers uitval als stappen minder dan 8 cm zijn.

Langer werktijd

2600mAh lithium-ion batterijpakket ondersteunt X5S werk gedurende meer dan 2 uur na elke opladen. Soms kan het ooit meer dan 2 uur werken als er geen tapijt is. Echter, slechts 3 uur opladen om het te herstellen.